30/08/2018 - Lige nu har vi ekstra stort fokus på virksomheder indenfor Industrien, TeleMarketing og HR
Arbejdsgiver
  • GRATIS oprettelse
  • GRATIS kigge-adgang til kandidater (udvalgte søgemuligheder)
  • Du betaler kun pr. download
  • Ingen opsigelsesfrist
  • Ingen bindingsperiode
  • Opret dig nu og få adgang til kompetente jobsøgere
Har du brug for hjælp?

Så send en mail til info@spotonjobs.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Arbejdsgiver

SpotOnJobs er On-line-rekrutteringsportalen, der hjælper dig med at få de rigtige kompetencer ind i din virksomhed, i præcis det antal timer og den periode, som du har behov for. Du kan selvfølgelig også rekruttere til faste stillinger – der er DIG, der bestemmer.

Når du opretter dig som arbejdsgiver, kan du hurtigt, enkelt og nemt surfe rundt blandt egnede kandidater og kontakte vedkommende direkte og uden yderligere mellemled. Finder du ikke lige den helt rette kandidat med det samme, kan du vælge at få tilsendt en mail, når en ny kandidat opretter en profil, svarende til dine ønsker.
Du kan også bruge rubrikken “Fandt du ikke hvad du søgte” – så kontrakter vi dig og hjælper med at finde de rette kandidater.
Et helt tredje tilbud er, at du kan vælge at vi finder og ansætter vikarer for dig i de perioder, du har brug for ekstra assistance – det tilbud finder du meget mere om undere abonnementer (HER SKL VÆRE ET LINK TIL ABONNEMENTER.

SpotOnJobs giver dig som virksomhed mulighed for at tænke i helt nye baner ifh til at få kompetente og engagerede medarbejdere lige præcis når DU har behov for det og tid til det. Portalen er ALTID åben og fyldt med gode kandidater.

Du kan oprette Virksomhedens profil helt GRATIS på SpotOnJobs og benytte den lige så længe du vil og foretage alle de søgninger du har behov for.
I Kampagneperioden får du 3 GRATIS profilsøgninger, 1 GRATIS download og 1 GRATIS stillingsopslag.

Vores koncept er, at det er Jobsøgernes profiler der er søgbare og ikke virksomhedernes stillingsopslag. Det har vi valgt, fordi tanken netop er, at man som virksomhed skal have mulighed for at søge yderligere kompetencer IND i huset, uden at “drukne” i ansøgninger og/eller bruge unødig tid på at læse mange ansøgninger.
Du bliver som VIRKSOMHED kun synlig overfor lige præcis de kandidater, du vælger at kontakte.

Du har mulighed for at lave stillingsopslag, hvor du får en statusmail med antal egnede kandidater, som du så kan kigge nærmere på, når du har tid.

Opret dig som Arbejdsgiver

SpotOnJobs er en HELT ny Online-rekrutterings-/ og Jobportal. Vi regner ikke med at nå ud til hele Job-Danmark på een gang, men umiddelbart går det rigtig stærkt og vi er godt påvej.
Du er velkommen til at oprette din virksomhed allerede i dag, også selvom vi måske ikke er nået til at markedsføre i dit område endnu. Vi skal nok nå hele vejen rundt og så kan du jo bare glæde dig over, at der en dag begynder at dumpe mails ind med profiler på den kandidat, som du mangler i netop din virksomhed.
Vi markedsfører SpotOnJobs i hele DK på én gang og målet er, at vi når de fleste brancher inden Jul.