Arbejdsgiver

Brug SpotOnJobs til at få de rigtige kompetencer ind i din virksomhed, i præcis det antal timer om ugen (eller anden periode), som du har behov for.
Når du opretter dig som arbejdsgiver, kan du hurtigt, enkelt og trygt surfe blandt egnede kandidater og kontakte vedkommende direkte og uden yderligere mellemled. Finder du ikke lige den helt rette kandidat med det samme, så kan du vælge at få tilsendt en mail, når en ny kandidat opretter en profil, svarende til dine ønsker.

Brug SpotOnJobs til at finde bogholderen, specialisten, marketingsmedarbejderen eller den ekstra hånd på kontoret, i produktionen eller i butikken eller måske er det en medarbejder til at udføre et konkret projekt du mangler.
Du bestemmer, hvad du har behov for og i hvor mange timer og du kan bla søge blandt såvel timelønnede som selvstændige, indenfor alle brancher.

SpotOnJobs giver dig som virksomhed, mulighed for at tænke i helt nye baner ifh til at få kompetente og engagerede medarbejdere, i lige præcis det antal timer som DU har behov for.

Du kan have din profil oprettet på SpotOnJobs lige så længe du vil og foretage alle de søgninger du har behov for. Det er gratis og uden yderligere forrpligtelser at oprette sig som Arbejdsgiver på SpotonJobs.

Vores koncept er, at det er Jobsøgernes profiler der er søgbare og ikke virksomhedernes stillingsopslag. Det har vi valgt, fordi tanken netop er, at man som virksomhed skal have mulighed for at søge yderligere kompetencer IND i huset, uden at ens eksterne samarbejdspartnere nødvendigvis behøver at vide det. Derfor bliver du som virksomhed kun synlig overfor lige præcis de kandidater du vælger at kontakte, når du præsenterer dig for dem i telefonen eller hvis du vælger at sende en mail direkte til dem.

Opret dig som Arbejdsgiver

SpotOnJobs er en HELT ny job-portal og vi kan ikke nå ud til hele Job-Danmark på een gang.
Du er velkommen til alligevel at oprette din virksomhed allerede idag, også selvom vi måske ikke er nået til at markedsføre i dit område endnu – Vi skal nok nå til det og så kan du jo bare glæde dig over, at der en dag begynder at dumpe mails ind med profiler på den kandidat, som du mangler i netop din virksomhed.
Vi markedsfører SpotOnJobs systematisk udfra flg kampagneplan:
1) Viborg Kommune – Markedsføring igang
2) Århus Kommune – Markedsføring igang
3) Randers Kommune – Markedsføring igang
4) Favrskov Kommune – Markedsføring igang
5) Silkeborg Kommune – Markedsføring igang
6) SydØstJylland – Markedsføring planlagt
7) NordØstJylland – Markedsføring planlagt
8) MidtVestJylland – Markedsføring planlagt
9) NordVestJylland
10) SydVestJylland
11) Fyn
12) Sjælland
13) Øvrige Øer