Jobsøger

SpotOnJobs er til dig, som ønsker en anden konstellation end det traditionelle 37-timers-job.
Portalen formidler kontakt, til alle typer af almindelige faste jobs (mm), ligesom på en almindelig jobportal, -forskellen er blot, at det er i færre timer pr arbejdsplads, hvilket giver dig muligheden for at designe din egen job-hverdag.

Årsagerne til at vælge at oprette sin profil her på SpotOnJobs kan være mange og kan du nikke genkendende til en eller flere af nedennævnte punkter, så er SpotOnJobs den helt rigtige jobportal for dig !

Har du mange forskellige kompetencer ?
* Ønsker du mere alsidighed i din arbejdsdag, fordi du har flere kompetencer du ønsker at anvende, end du føler du kan få lov til i et almindeligt 37-timers-job, kan en løsning være, at dele din arbejdsuge mellem to eller flere virksomheder.

Er du udadvendt og trives med et stort netværk ?
* Hører du til dem, som samler energi ved at omgås mange forskellige mennesker, som du kan sparre og networke med, så kan løsningen være enten flere forskellige faste arbejdspladser eller tidsbegrænsede projektansættelser. På den måde, får du mulighed for at samle erfaringer fra flere kompetente kolleger og have flere forskellige typer af arbejdsopgaver, hvilket vil være med til at gøre dig til en gladere og mere iderig medarbejder.

Er du specialist indenfor et felt ?
* Så er løsningen måske, at fordele din arbejdsuge mellem to eller flere virksomheder, men hvor du så til gengæld kan arbejde intenst og seriøst indenfor lige nøjagtig det område, der interesserer dig. På den måde får du skabt et stort netværk og en stor erfaring indenfor dit felt, hvilket kan give et kompetanceløft, både til dig selv, men også til din arbejdsplads.

Har du en enkeltmandsvirksomhed ?
* Som selvstændig er man ofte nødt til at specialisere sig indenfor et felt, samtidig med, at man indimellem godt kunne bruge nogen at sparre med, -måske endda en smule fast indtægt til at supplere indkomsten med. En ansættelse hos en virksomhed en dag eller to om ugen, kunne så måske være løsningen.

Vil du egentlig bare gerne arbejde lidt færre timer, fordi det er det, der passer dig bedst ?
* Måske vil du bare gerne arbejde eet sted, men måske kun to eller tre dage om ugen. Måske fordi det passer bedre ind i dit familieliv, -eller med din hobby eller i din sportsskarriere ? Så er SpotOnJobs også det rigtige sted for dig at søge job.

Er du studerende og igang med dine sidste år på et videregående studie ?
En del virksomheder har stor gavn af, at anvende kvalificerede, specialiserede medarbejdere i nogle timer / dage om ugen, -det kan give dig som studerende den praktiktiske erfaring som ligger op ad dine faglige kundskaber og samtidig, er det en enestående mulighed for at have et studiejob “med mening”.

 

Det rent praktiske
Opret dig som Jobsøger, hurtigt, enkelt og trygt indenfor den/de brancher du ønsker at arbejde og i den geografiske afstand du ønsker at arbejde. Er der specifikke virksomheder, som du IKKE ønsker skal kunne udsøge dit CV, så er det muligt at undtage disse.

Når du har oprettet din profil, vil dit CV være søgbart for de virksomheder, som mangler lige præcis dig. Er der virksomheder som allerede har tilkendegivet, at de mangler en medarbejder med din profil, vil de med det samme modtage en mail om, at du er oprettet.
Så snart en virksomhed har søgt din profil ud og vælger at kigge nærmere på dit CV, adviseres du via en mail. Så er du forberedt på, at du måske får en snarlig henvendelse fra en potentiel kommende arbejdsgiver.

Vi stiller GRATIS SpotOnJobs til din rådighed, så du får muligheden for at vise det bedste af dig selv og blive set af potentielle arbejdsgivere. TIL GENGÆLD vil vi gerne bede dig om at være omhyggelig og seriøs, når du opretter din profil og at du sætter din profil på pause eller helt sletter din profil i perioder hvor du ikke er RIGTIGT jobsøgende.

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger og udleverer dem ikke til uvedkommende af nogen art. Skulle du en dag ønske at slette din profil, slettes alle dine personlige oplysninger også straks. Læs yderligere HER om vores Politik om Persondata.

Opret dig som Jobsøger

SpotOnJobs er en HELT ny job-portal og vi kan ikke nå ud til hele Job-Danmark på een gang.
Du er velkommen til at oprette dig som Jobsøger allerede idag, også selvom vi måske ikke er nået til, at markedsføre i dit område endnu – Vi skal nok nå til det og oprettet du dig idag, så kan du jo bare glæde dig over, at det eneste du “risikerer” er, at du måske pludselig en dag bliver kontaktet af din potentielt nye Arbejdsgiver.
Vi markedsfører SpotOnJobs systematisk udfra flg kampagneplan:
1) Viborg Kommune – Markedsføring igang
2) Århus Kommune – Markedsføring igang
3) Randers Kommune – Markedsføring igang
4) Favrskov Kommune – Markedsføring igang
5) Silkeborg Kommune – Markedsføring igang
6) SydØstJylland – Markedsføring planlagt
7) NordØstJylland – Markedsføring planlagt
8) MidtVestJylland – Markedsføring planlagt
9) NordVestJylland
10) SydVestJylland
11) Fyn
12) Sjælland
13) Øvrige Øer