22/08/2018 - Lige nu har vi ekstra stort fokus på jobsøgere indenfor Industrien, TeleMarketing og HR
Jobsøger
 • GRATIS oprettelse
 • Ingen opsigelsesfrist
 • Ingen bindingsperiode
 • Opret dig nu og bliv set af din kommende arbejdsgiver
Hvem ser mit CV?

Virksomheder, rekrutteringsbureauer, vikarbureauer, som har et CVR-nr. I din profil kan du angive, såfremt der er specifikke virksomheder (CVR-nr) som du IKKE ønsker, skal kunne udsøge dit CV.

Find jobtyper som
 • Fast job
 • Deltids job
 • Projektansættelse
 • Bi-Job
 • Seniorjob
 • Vikaransættelse
 • Flexjob
 • High-end studenterjob

Jobsøger

SpotOnJobs er til DIG, der er jobsøgende og klar til nye udfordringer.

SpotOnJobs er hele Danmarks Jobportal, der formidler kontakt mellem Jobsøger og Arbejdsgiver uden at du behøver at sende en ansøgning.

Der er længe efterspurgt Disruption på et Rekrutteringsmarked, der trænger til at blive tidssvarende med gennemskuelige og meget hurtige og noget billigere processer fra behovet opstår til en ny medarbejder er i ”hus”.

Vi vender de gammeldags rekrutteringsmetoder og -processer på hovedet og tænker NYT.

Den helt store fordel for dig som Jobsøger er, at du ikke længere skal skrive og sende ansøgninger, men efter endt profiloprettelse blot kan afvente, at en arbejdsgiver kontakter dig.

Portalen er ALTID åben og du har arbejde i den uanset hvor i verden du opholder dig – og både fra PC, Tablet og Telefon

Sidst men ikke mindst, så er vi IKKE iværksættere, der har fået en god idé – vi har alle solid erfaring i Vikar- og Rekrutteringsbranchen og er ALTID behjælpelige med råd og vejledning.

Har du mange forskellige kompetencer ?
* Ønsker du mere alsidighed i din arbejdsdag, fordi du har flere kompetencer du ønsker at anvende, er det uhyre   vigtigt at få tilføjet som “Besked til kommende arbejdsgiver” – det kan være helt afgørende for, om du kommer til at trives i jobbet.

Er du udadvendt og trives med et stort netværk ?
* Hører du til dem, som samler energi ved at omgås mange forskellige mennesker, er det vigtigt at få tilføjet som “Besked til kommende arbejdsgiver”.

Er du specialist indenfor et felt ?
* Så er budskabet måske, at du trives med struktur og fordybelse.

Har du en enkeltmandsvirksomhed ?
* Som selvstændig har du også mulighed for at tage ekstra timer, hvis du  har behov for at supplere indtægten eller blot behov for at komme ud og “se verden” fra en anden vinkel i en periode.

Vil du egentlig bare gerne arbejde lidt færre timer, fordi det er det, der passer dig bedst ?
* Måske vil du bare gerne arbejde 2-3 dage om ugen. Måske fordi det passer bedre ind i dit familieliv, -eller med din hobby eller i din sportsskarriere ? Så er SpotOnJobs også det rigtige sted for dig at søge job.

Er du studerende og igang med dine sidste år på et videregående studie ?
En del virksomheder har stor gavn af, at anvende kvalificerede, specialiserede medarbejdere i nogle timer / dage om ugen. Det kan give dig som studerende den praktiktiske erfaring som ligger op ad dine faglige kundskaber og samtidig, er det en enestående mulighed for at have et studiejob “med mening”.

 

Det rent praktiske
Opret dig som Jobsøger, hurtigt, enkelt og trygt indenfor den/de brancher du ønsker at arbejde og i den geografiske afstand du ønsker at arbejde. Er der specifikke virksomheder, som du IKKE ønsker skal kunne udsøge dit CV, så er det muligt at undtage disse.

Når du har oprettet din profil, vil dit CV være søgbart for de virksomheder, som mangler lige præcis dig. Er der virksomheder som allerede har tilkendegivet, at de mangler en medarbejder med din profil, vil de med det samme modtage en mail om, at du er oprettet.
Så snart en virksomhed har søgt din profil ud og vælger at kigge nærmere på dit CV, adviseres du via en mail.               Nu er du forberedt på, at du måske får en snarlig henvendelse fra en potentiel kommende arbejdsgiver.

Vi stiller GRATIS videopræsentation til din rådighed, så du får muligheden for at vise det bedste af dig selv og blive set af potentielle arbejdsgivere. TIL GENGÆLD vil vi gerne bede dig om at være omhyggelig og seriøs, når du opretter din profil og at du sætter din profil på pause i de perioder, hvor du ikke er jobsøgende.

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger og udleverer dem ikke til uvedkommende af nogen art. Skulle du en dag ønske at slette din profil, slettes alle dine personlige oplysninger også straks. Læs yderligere HER om vores Politik om Persondata.

Opret dig som Jobsøger