Konceptet

I SpotOnJobs mødes Jobsøgere og Virksomheder online – SpotOnJobs er en portal for alle slags jobs og for alle kategorier af Jobsøgere – uanset om der er tale om faste stillinger, projektansættelser eller vikarløsninger og uanset uddannelsesniveau.

SpotOnJobs er en online rekrutteringsportal, der har til hensigt at “disrupte” og digitalisere rekrutteringsmarkedet og samtidig hjælpe både Jobsøgere og Virksomheder med at spare tid, energi og penge.

I en tid hvor alting gøres digitalt og er muligt online, skal brugerne selvfølgelig have samme mulighed, når det drejer sig om jobsøgning og ansættelse af nye medarbejdere.

I stedet for at bruge timer og energi på at skrive ansøgninger, kan du som jobsøger blot oprette en profil på SpotOnJobs evt. suppleret med en videopræsentation. Herefter afventer du kontakt fra din potentielt kommende arbejdsgiver. SpotOnJobs gør op med det nuværende meget energikrævende arbejde med at skrive jobansøgninger samtidig med en meget bekostelig og langsommelig rekrutteringsproces. Virksomheder kan søge potentielle, nye medarbejdere frem og dermed spare tid og penge, da virksomhederne fritages for at modtage og læse mange ansøgninger igennem. Med SpotOnJobs kan Virksomhederne selv hente det antal kandidater, de finder relevante og selv køre ansættelsesprocessen og samtidig spare en masse tid og penge.

Vi har et samarbejde med Jobagenterne, der er behjælpelige med vikarløsninger og traditionelle rekrutteringsforløb – læs mere HER

Teamet bag SpotOnJobs har alle solid erfaring fra Vikar- og Rekrutteringsbranchen samt fra ansættelser i både offentligt og privat regi. Vi har i flere år gået og drømt om at bidrage med disruption på vikar- og rekrutteringsmarkedet, der ikke har udviklet sig meget igennem de seneste 10 år, hvor vi har været med i branchen.

Vi holder til i Roskilde, men arbejder selvfølgelig landsdækkende, så uanset hvor i landet du befinder dig, hjælper vi Jobsøgere og Virksomheder med at finde hinanden online HURTIGT – NEMT – BILLIGT