Konceptet

I SpotOnJobs mødes Jobsøgere og Virksomheder online – SpotOnJobs er en portal for alle Jobsøgende i Danmark – uanset om der er tale om faste stillinger, projektansættelser eller vikarløsninger og uanset uddannelsesniveau og faglig baggrund.

SpotOnJobs er en online rekrutteringsportal, der bidrager med digitalisering af rekrutteringsmarkedet og dermed hjælper både Jobsøgere og Virksomheder med at spare tid, energi og penge.

I en tid hvor alting gøres digitalt og er muligt online, skal brugerne selvfølgelig have samme mulighed, når det drejer sig om jobsøgning og ansættelse af nye medarbejdere.

I stedet for at bruge timer og energi på at skrive ansøgninger, kan du som jobsøger blot oprette en profil på SpotOnJobs gerne suppleret med en videopræsentation. Herefter afventer du kontakt fra din potentielt kommende arbejdsgiver. Virksomheder kan søge potentielle, nye medarbejdere frem og dermed undgå at modtage ansøgninger og henvendelser på ledige stillinger. Med SpotOnJobs kan Virksomhederne selv hente det antal kandidater, de finder relevante og derved spare en masse tid og penge.

Teamet bag SpotOnJobs har alle solid erfaring fra Vikar- og Rekrutteringsbranchen samt fra ansættelser i både offentligt og privat regi. Vi har i flere år gået og drømt om at bidrage med disruption og digitalisering på rekrutteringsmarkedet, der ikke har udviklet sig meget igennem de år, hvor vi har været med i branchen.

Vi holder til i Roskilde, men arbejder selvfølgelig landsdækkende, så uanset hvor i landet du befinder dig, hjælper vi Jobsøgere og Virksomheder med at finde hinanden online HURTIGT – EFFEKTIVT – BILLIGT