Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan oprette sig på SpotonJobs
* Alle Jobsøgere 18+
* Alle typer af Arbejdsgivere

Hvilke typer af jobs kan oprettes på SpotOnJobs
* Faste jobs (4 – 37 timer pr. uge)
* Deltidsjobs (4 – 35 timer pr. uge)
* Projektansættelser (4 – 37 timer pr. uge)
* Tidsbegrænsede ansættelser (4 – 37 timer pr. uge)
* Vikarstillinger (vilkårligt timeantal)
* Flexjobs (vilkårligt timeantal)

Dækker SpotOnJobs hele Danmark
SpotOnJobs er HELE DANMARKS JOBPORTAL, , men vi kan ikke nå ud til hele Job-Danmark på een gang. Vi markedsfører os i hele landet, for at sikre optimale betingelser for såvel Jobsøgere som Arbejdsgivere. Lige nu er vores kampagne målrettet Jobsøgende i hele Danmark, så du kan med fordel oprette dig allerede i dag og måske blive set allerede i morgen.

Hvem kan se mine data og uploadede anbefalinger og eksamensbeviser mm på SpotOnJobs
* Det kan de virksomheder som ligger indenfor det geografiske område du søger i og som søger en medarbejder indenfor den eller de brancher, du har angivet. Du har altid mulighed for at fravælge, at en eller flere virksomheder kan se din profil. Du indtaster blot det eller de CVR-nr (i din profil) som ikke skal kunne søge dig ud. Du kan finde alle virksomhedernes CVR-nr HER.
* For god ordens skyld skal du undlade at angive andre personlige oplysninger end dem der specifikt bedes om under oprettelsen af din profil og det vil under alle omstændigheder også være fornuftigt, at du fjerner dit CPRnr fra evt. anbefalinger og eksamensbeviser mm. Såfremt du ønsker at læse mere om vores “Politik om Persondata” kan du gøre det HER.

Er SpotOnJobs involveret i den aftale der indgås mellem Jobsøger og Arbejdsgiver
* SpotOnJobs formidler udelukkende kontakten mellem Jobsøger og Arbejdsgiver og det er derfor Jobsøger og Arbejdsgiver alene, der indgår de aftaler, de finder bedst indenfor lønmæssige, lovgivningsmæssige og etiske regler.