Jobsøger

SpotOnJobs er hele Danmarks Jobportal, der formidler kontakten mellem Jobsøger og Virksomheder. Vi vender de gammeldags rekrutteringsmetoder og -processer på hovedet og tænker NYT. Fordelen for dig som Jobsøger er, at du ikke længere skal skrive ansøgninger. Efter profiloprettelsen skal du bare afvente, at en arbejdsgiver kontakter dig. Portalen er ALTID åben og du kan arbejde i den uanset hvor i verden du opholder dig. Desuden kan portalen benyttes både fra PC/MacBook, Tablet/iPad og telefon.

Sådan kommer du i gang
Opret dig som Jobsøger indenfor den eller de brancher du ønsker at arbejde og i den geografiske afstand, du ønsker at arbejde. Du har blandt andet mulighed for at indtaste kvalifikationer, samt uploade certifikater og beviser. Er der specifikke virksomheder, som du IKKE ønsker skal kunne udsøge dit CV, så er det også muligt at undtage disse.

Når du har oprettet og aktiveret din profil, vil dit CV være søgbart for de virksomheder, som mangler dig og dine kompetencer. Virksomheder, der på forhånd har tilkendegivet, at de mangler en medarbejder med din profil, modtager en besked fra os om din oprettelse.

Lav en videopræsentation
Du har mulighed for at tilføje en videopræsentation til din profil. TIL GENGÆLD vil vi gerne bede dig om at være omhyggelig og seriøs, når du opretter din video. Det er vigtigt at være opmærksom på, at videoen skal uploades i YouTube (kan gøres Privat), hvorefter URL’en kan kopieres og indsættes på din profil.

Det er VIGTIGT at du sætter din profil på pause, når du har fået job eller i de perioder, hvor du ikke er jobsøgende.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger og udleverer dem ikke til uvedkommende. Når du sletter din profil, slettes alle dine personlige oplysninger straks. Læs yderligere HER om vores Politik om persondata.

Opret dig som Jobsøger

Jobsøger

  • GRATIS oprettelse
  • Første måned er GRATIS
  • Ingen opsigelsesfrist
  • Ingen bindingsperiode
  • Opret dig nu og bliv set af din kommende arbejdsgiver i morgen

Hvem ser mit CV?

Alle virksomheder med dansk CVR-nr. I din profil kan du angive, hvis der er specifikke virksomheder, som du IKKE ønsker, skal kunne udsøge dit CV.

Find jobtyper som

  • Fuldtidsjob
  • Deltidsjob
  • Projektansættelse
  • Vikaransættelse