Jobsøger

SpotOnJobs er hele Danmarks Jobportal, der formidler kontakten mellem Jobsøger og Virksomheder. Vi vender de gammeldags rekrutteringsmetoder og -processer på hovedet og tænker NYT. Nogle af fordelene for dig som Jobsøger er, at du ikke længere skal skrive ansøgninger og har mulighed for at supplere dit CV med en “levende” præsentation af dig selv i form af en kort videopræsentation.

Sådan kommer du i gang
Opret dig som Jobsøger indenfor den eller de brancher du ønsker at arbejde og i geografisk afstand. Du kan lave en videopræsentation, indtaste kvalifikationer, uploade certifikater og beviser. Er der virksomheder, som du ikke ønsker skal kunne udsøge dit CV, så er det muligt at fravælge disse.

Når du har været igennem oprettelsen, er  din profil synlig for de virksomheder, der mangler en medarbejder med din profil.

Lav en videopræsentation
Du har mulighed for at tilføje en videopræsentation til din profil. TIL GENGÆLD vil vi gerne bede dig om at være omhyggelig og seriøs, når du opretter din video. Det er vigtigt at være opmærksom på, at videoen skal uploades i YouTube (kan gøres Privat), hvorefter URL’en kan kopieres og indsættes på din profil.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger og udleverer dem ikke til uvedkommende. Når du sletter din profil, slettes alle dine personlige oplysninger straks. Læs yderligere HER om vores Politik om persondata.

Opret dig som Jobsøger

Jobsøger

  • GRATIS oprettelse
  • Opret dig nu og bliv set af din kommende arbejdsgiver i dag

Hvem ser mit CV?

Alle virksomheder med dansk CVR-nr. I din profil kan du angive, hvis der er specifikke virksomheder, som du ikke ønsker, skal kunne udsøge dit CV.

Find jobtyper som

  • Fuldtidsjob
  • Deltidsjob
  • Projektansættelse
  • Vikaransættelse