Gode råd inden du opretter dig som Jobsøger:

  1. Sørg for, at du har et godt profilbillede af dig selv i pasformat. Billedet skal hverken være et ferie- eller festbillede.
  2. Sørg for at de dokumenter, som du ønsker at uploade, er konverteret til PDF-filer og at personfølsomme oplysninger (for eksempel CPR-nummer) er fjernet fra dine dokumenter inden de uploades. Det kan du gøre ved at redigere i dokumentet- uanset om du benytter MacBook eller PC, så skal du vælge den funktion der har en kuglepen som symbol. Herefter kan du overstrege de personfølsomme oplysninger og gemme dokumentet på ny.
  3. Felter mærket med (*) skal udfyldes før du kan gemme din profil.
  4. Du kan lave tilføjelser og opdateringer under “Min Profil”.
  5. Vi anbefaler, at du laver en videopræsentation, da flere virksomheder søger på denne funktion.

Held og lykke med din jobsøgning!

Tak fordi du har valgt at bruge SpotOnJobs

Vælg jobtitler som du enten har en uddannelse, der matcher, eller som du har erhvervserfaring med. (Ønsker du at søge job indenfor flere forskellige brancher, kan du tilføje yderligere jobønsker nedenfor).
Ønsker du at søge forskellige kategorier af jobs ? TRYK HERTilføj flere filer


Videopræsentation

Upload din videopræsentation her. Bemærk format skal være mp4 og videoen må max fylde 20 MB.

Sådan gør du: Lav din video på din PC eller telefon og gem den som en fil. Herefter kan videoen uploades på YouTube og sættes med status Privat. Så kan du kopiere URL og indsætte den på din profil. Ønsker du at ændre videoen, skal du slette den tidligere version og opdatere URL’en.  Sæt din videopræsentation som Privat på You-Tube, hvis du ikke  ønsker andre skal kunne se den.


Tilmeld mig
Upload foto
Sørg for at du har et godt profil-billede af dig selv i pasformat (ikke ferie- eller festbillede). Der må kun være én person på billedet.
Vælg billede

Når du har oprettet og aktiveret din profil, går vi i gang med at målrette vores markedsføring direkte mod virksomheder indenfor den branche, du ønsker at arbejde i.

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig nærmere dit nye job.