Ydelser og priser

SpotOnJobs tilbyder Abonnementsaftale, som er et løbende medlemskab med månedlig betaling – til Danmarks billigste priser.

Abonnement Jobsøger er et medlemskab for dig, der er jobsøgende. Der er gratis oprettelse, abonnementet er gratis den første måned, hvorefter der vil være månedlig betaling. Medlemskabet inkluderer profiloprettelse, herunder CV-oprettelse, videopræsentation, mulighed for at uploade eventuelle kursusbeviser, certifikater og lignende. Oprettelsen af en profil gør dig synlig for virksomheder, der er på udkig efter nye medarbejdere. Det vil sige, at denne type medlemskab øger dine chancer for at finde et job. Når du har oprettet din profil, målretter SpotOnJobs markedsføring af din profil direkte mod virksomheder inden for den branche, du ønsker at arbejde i. På den måde hjælper vi dig nærmere dit nye job.

Abonnement Virksomhed er et medlemskab for alle virksomheder med dansk CVR nummer. Der er gratis oprettelse, abonnementet er gratis første måned, hvorefter der vil være månedlig betaling. I medlemskabet er inkluderet profiloprettelse, frit antal søgninger på relevante kandidater samt mulighed for at modtage notifikationer, når relevante kandidater opretter sig i portalen.  Der er en fast pris pr. download, hvor du får adgang til kandidatoplysninger inkl. deres videopræsentationer. Download af jobsøgers CV og videopræsentation er nødvendigt for at komme i kontakt med relevante kandidater og muligheden for downloads er gældende for alle Virksomheder med dansk CVR nummer, der har oprettet abonnement på SpotOnJobs.

Priser:
Abonnement Jobsøgere: kr. 39,- pr. måned. 1. måned er gratis.
Abonnement Virksomheder: kr. 89,- pr. måned. 1. måned er gratis.
Virksomheder kan downloade jobsøgers CV og videopræsentation: kr. 89,- pr. download

For virksomheder tillægges moms og for downloads af CV tillægges et administrationsgebyr på kr. 4,65 pr. køb. Specifikation fremgår af købskvittering, som sendes direkte til din mailadresse efter hver transaktion.

Administrationsgebyr dækker transaktionsgebyrer til Nets og QuickPay, som betalinsløsningsudbydere.

Der modtages Dankort og VISADankort.