For Hyundai IX35 Motor Computer Bord ECU39155-2G760 39106-2G760 5WY4027DRebuild

kr3 642.12
( 0 Anmeldelser )

Sku:
  • s228629
Tags:
  • motor 1az, sk motor, celica motor, c63 motor, motor faw, atlas motor, motor lecai, motor za, mira motor, motor pleje
  • mall

Information

  • OEM-NR. - 39155-2G760 39106-2G760 5WY4027D
  • Element Type - Motoren computer version
  • Oprindelse - KN(Oprindelse)

For Hyundai IX35 Motor Computer Bord ECU39155-2G760 39106-2G760 5WY4027D

(Bemærk venligst, hvilken model du har brug for, kontakt, før du køber, prisen er kun vejledende, bedes du kontakte for at bekræfte, om der er lager og prisen før du køber.)

Der er mange modeller og billeder, og de kan ikke uploades én efter én i gang.Venner, i har brug for, er velkommen til at rapportere den produkt-nummeret eller produkt billede til at kontakte os!Vi skib i henhold til OEM

Køb bemærk : du bedes Venligst bekræfte problem og fejl, før du køber.De produkter, der har været professionelt testet før levering.Gratis prøveperiode løber er ikke fastsat.Hvis skruerne er blevet fast, kan de kun blive udskiftet, og ikke er vendt tilbage.

[Om returnerer] : bekræft den specifikke fejl i bilen, før du køber.De produkter, der har været professionelt og nøje testet inden afsendelse for at sikre, at hvert produkt er kvalificeret!

Hvis der er tilbage, inden for den tid, uden at påvirke den sekundære salg, en bestemt retssag gebyr/afskrivninger gebyr vil blive opkrævet (kontakt kundeservice for særlige omkostninger), og fragt betales af køber! (Bemærk: bestyrelsen er brændt, oversvømmet, og åbnede uden tilladelse.Skruerne, der er blevet fastsat, kan kun erstattes, ikke returneret.).

[Om anti-tyveri matchende] : du Bedes bekræfte, om bilen er udstyret med anti-tyveri (nøgle uden chip) før du køber.Hvis bilen har anti-tyveri, du har brug for at afkode og tilpasse, når du ændrer den computer version!Hvis bilen ikke er udstyret med anti-tyveri, kan du indlæse det direkte.

[Om fragt]: På den forudsætning, for ikke at sende det forkerte produkt model (bortset fra generelle modeller, vil vi også forklare, at kunden i forvejen), returfragten omkostninger afholdes af køber, fordi den computer version er et elektronisk produkt, og vi er alle test vil Det blive sendt ud, når det er godt, så du bedes venligst bekræfte at bilen er brudt, før du skal udskifte den.

[Om installation] : Du kan finde en professionel auto værksted der skal installeres, og kontroller netspændingen på bilen, før installationen.Når du installerer, skal du sætte stikket og test kørsel, og kontrollér, at der ikke er noget problem og derefter løse skruer. (Bemærk: Før du installerer et nyt produkt, så tjek årsagen til den forrige computer bord fiasko, for ikke at brænde computeren bestyrelsen igen med samme fejl.Kontrollere, om spændingen og ledninger er normal, og om jordforbindelse er god under installationen.Den normale spænding på computeren bestyrelsen er 12V, der er højere end Må ikke installeres under normale spænding, ellers computer, for at bestyrelsen kan være brændt ud.)

[Om signering] : Når varerne bliver modtaget, hvis du har nogen spørgsmål (med tvivl om den model, udseende, mærke, osv.), du skal kontakte os først for at sikre, at der er ingen tvivl om, før du installerer.Før installationen skal du være opmærksom på at en sammenligning med den originale bil, før du installerer.Hvis du finder, at modellen er forkert, kan du kontakte os i god tid for at bekræfte, at der ikke er noget problem, før du installerer.Hvis modellen er forkert og magt installeret, vil konsekvenserne være på din egen risiko.Vi er dedikeret til at hver detaljer, men det er uundgåeligt, at de ansatte vil være uagtsom. (Bemærk: Du åbne hurtig eller pakken før du underskriver for køber at kontrollere, om de varer, der er beskadiget, mangler eller er forkerte; den risiko for skade, mangler eller er forkerte varer afholdes af sælger, før varerne er leveret (køberen underskriver for modtagelse), levering (købe) køber er ansvarlig for de ovennævnte risici.Hvis køberen underskriver for modtagelse, før du åbner pakken for inspektion, skal køberen bede fragtmanden om at føre tilsyn på stedet og åbner pakken for inspektion, hvis der er nogen uoverensstemmelse er fundet, sælger bør du straks kontakte sælger Kontakt og tilføje oplysninger om modtagelse og lade transportøren underskrive til bekræftelse.Hvis køber tegn for varer, uden at kontakte os, det betyder acquiescing og acceptere den tilsyneladende ensartede regler i reglerne.)

[Om evaluering] : Hvis du er utilfreds med vores tjenester eller produkter, som, jeg håber, du kan kontakte os, kan du ikke give mig en mellemlang eller dårlig anmeldelse!Mange tak for dit samarbejde!Glade shopping! (Hvis du giver en dårlig anmeldelse uden at kontakte dig, du behøver ikke nogen efter-salg service som standard.Hvis der er nogen problemer med produktet i fremtiden, det har intet med os at gøre!)

Til

Installation Forholdsregler:

Betale opmærksomhed til produktet, installation, skal du først kontrollere årsagen til den forrige computer bord fejl, så som at undgå den samme fejl at brænde computer om bord igen.Kontrollere, om spændingen er normale (om 12V).Det anbefales ikke at installere ovenfor 15V.Kontrollér, om ledninger, der er normal og jordforbindelse er god, ellers computer, for at bestyrelsen kan blive brændt.Efter installation af computer om bord, drej nøglen til INGEN position og skifter frem og tilbage, tre eller fire gange, og derefter starte det. (Den korrekte installations metode for computeren bestyrelsen: for det første tag batteriet wire og et livstykke, og derefter installere den computer board (kredsløb), og tilslut ledningen igen, efter at bilen tasten er tændt NEJ, ikke forlade bilen, vente 1-2 minutter , Re-antænde.Hvis det ikke lykkes at fange brand første gang, gentag det første skridt, og prøv igen, eller kontrollér, om der er støv-i stik computer board (kredsløb), og den computer board (circuit board), hvis der er nogen Blæse det eller rense det af med en ren børste, eller kontrollér, om benene er pæn, så computeren bestyrelsen er dybest set OK!)

Kommentarer

Relaterede produkter

Har også købt sammen med dette produkt

Udskrivning af Maskine Til Mur Inkjet Printer Digital Keramiske Fliser UV-Flatbed Printer
kr37 568.76

Udskrivning af Maskine Til Mur Inkjet Printer Digital Keramiske Fliser UV-Flatbed Printer Produkt Beskrivelse: er en professionel producent af høj kvalitet og høj nøjagtighed direkte til væggen trykmaskine.Professionelle og fremragende hold og avanceret produktions-teknologien er vores garanti for kvalitet. lanceret denne vertikale type version af wall trykmaskine pris.For at imødekomme

Luksus Ægte Læder Lille Pose Kvinder Shoulder Taske Mode Kæde Rem Kvindelige Messenger Taske Brand Designer Damer Crossbody Taske
kr318.38 kr589.62

2022 Nye Luksus Ægte Læder Lille Pose Kvinder Shoulder Taske Mode Kæde Rem Kvindelige Messenger Taske Brand Designer Damer Crossbody Taske Materiale: Høj kvalitet okselæder Farve: Sort,Grå, Grøn Størrelse: W19.5 * H15 * T8 CM ( L7.68inch* H 5.90 tommer*T 3.15 tommer ) Struktur: Indvendig lynlås lomme, Interiør slot lomme, mobiltelefon lomme Kapacitet: Kan sætte i Tegnebog,

Integreret Skrue Kompressor med Luft Tank Køle Tørretumbler til 1000W-6000W Laserskæring Carbon Stål, Aluminium
kr22 345.20

FAQ 1. Hvor lang er din garanti på produktet?Normalt hele maskinen er sikret for et år 2. Gør din pris ovenfor omfatter transport omkostninger?Ovenstående priser inkluderer ikke transport omkostninger.Luftkompressor er en stor maskine, og kan ikke transporteres af international express. 3. Hvad spænding kan du give?Ovenstående citater er alle standard 380V/3P/50HZ Vi leverer skræddersyede tjenester til

TRW JTR2721 MEDIUM forbindelsesstangen (LANGE) G-KLASSE W461 W463
kr1 045.18

MEDIUM forbindelsesstangen (LANGE) G-KLASSE W461 W463

Luksus, Hvid Akryl Box Part, Håndtaske For Kvinder, Designer Punge, Mode Skuldertaske Chic Bryllup Aften, Klapper, Top Håndtag Tasker
kr215.09 kr717.06

Foranstaltning ved hånden, størrelse på 0,5-1,5 cm fejl er tilladt! På grund af de forskellige visning af hver enkelt computer, billeder og objekter, vil være en smule anderledes. USD 66.8 / piece /lot 1 USD 64.2 / piece /lot 1 USD 73.6 / piece /lot 1 USD 42 / piece /lot 1 USD er 44,7 / piece /lot 1 USD 63 / piece /lot 1 USD 40.8 / piece /lot 1 USD 66 / piece /lot 1 DKK 79.5 / piece /lot

Bilens Motor Ventil Dæksel med Pakning Passer til Chevrolet GMC Hummer Pontiac 2009-2016 12642655 264-969
kr435.73 kr631.50

Bilens Motor Ventil Dæksel med Pakning Passer til Chevrolet GMC Hummer Pontiac 2009-2016 12642655 264-969 Støtte Dropshipping og Engrossalg. 100% Original og God Kvalitet med Gratis Efter-salg Garanti. 1.Vores ventil covers er lavet ved hjælp af avanceret sprøjtestøbning teknologi,overfladen er mere præcise og hjemme. 2.Høj kvalitet pakning og bolte til længere sæl og levetid

Bil LED Kofanger Reflektor markeringslys til Infiniti Q50 QX30 QX60 QX56 Nissan LED Bremse Lys W/Sekventiel blinklyset
kr241.40 kr389.38

Bil LED Kofanger Reflektor markeringslys til Infiniti Q50 QX30 QX60 QX56 Nissan LED Bremse Lys W/Sekventiel blinklyset 1. Høj kvalitet og høj intensitet 2. Høj effektivitet og energibesparelser 3. Ingen forurening, støj og elektronisk interferens 4. Vandtæt og Stødsikker 5. Korrosionsbestandighed og lang levetid 6. Nem og Enkel at installere Produkt detaljer: Spænding:

For Yamaha MT-09 MT09 MT 09 FZ09 Motorcykel Carbon Fiber, Olie, Gas Tank Cover Protector Guard Beskyttelse Tilbehør
kr383.26 kr563.60

Høj kvalitet materiale: lavet af ægte kulfiber, med gennemsigtig belægning, hårdt form. Beskyttelse: Beskyt finish af dit brændstof tank fra maling skader forårsaget af spænder, lynlåse, knapper, osv.; skjule gamle ridser og mærker. Installation: Ingen lim på bagsiden.Du kan være nødt til at bruge selvklæbende tape (medfølger ikke) til at holde det på det vand tank, eller bruge tape. Tilbehør:

Signes Grimalt Af SIGRIS Lapicero omfatter 4 enheder fashion tasker
kr934.46

Dimensioner: 9 cm x 1 cm x 20 cm Vægt: 0,04 Kg Materiale: tekstil

24L 50L 750W 1100W 1500W dental tavs oliefri kompressor
kr1 167.72

#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{width:371px;height:336.9916666666667 px;overflow:hidden}#detail_decorate_root .magic-7{position:relative;left:-49px;top:-25px;width:428px;height:388px}#detail_decorate_root .magic-9{width:364px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-10{min-height:18px;padding:5px

Transvestit Silikone Falske Skeden Knæet Længde Underwear Trusser Fisse Hip Op Enhancer Shemale Drag Queen Transseksuelle Cosplay
kr1 426.63 kr2 593.84

Produkt beskrivelse: •Produkter, der er bløde, mere elastisk, med rigtig fine hud tekstur. •Silikone materiale, der er fleksible, IKKE-olie, kan strækkes til 300%,velegnet til alle former. •velegnet til folk, 150cm til 185 cm og 65 kg til 85 kg.Det kan bruges til crossdressing,transseksuelle,shemale,dragqueen. •Alle vores produkter er lavet i hånden, mod betaling, der har

Bil LED Bageste baglygte Til Mitsubishi Lancer EVO x 2008-2017 Hale Stop Bremse Lys Bageste Kofanger Reflektor Lys Bil Tilbehør
kr1 633.72 kr2 207.78

Bil LED Bageste baglygte Til Mitsubishi Lancer EVO x 2005-2017 Hale Stop Lampe bremselys Bageste Kofanger Reflektor Lys Specifikationer: -Type: Baglygte -Placering på Køretøjet: - Bagerste,Venstre/Højre -Linse: ABS Plast -Shell Farve: Rød&Sort -Spænding: 12V Funktioner: - Lavet af god kvalitet materiale. - Udskiftning på det oprindelige lys. - Holdbar

1 sæt Rød Universal Luksus PU Læder Fuld af sædebetræk 5D Pude Protector Non-Slip Mat Vandtæt til Lada for Ford og BMW
kr345.27 kr359.69

Universal Fuld autostol Mat Dækker PU Læder Åndbart Pude Pad Sæt Specifikationer: Type: Autostol Måtte Dække Valgfri Farve:Rød Materiale: PU Læder QTY: 1 sæt Montering: Universal Fuld Bil Funktioner: - Fremstillet af PU læder materiale, behagelig og glat. - Naturlige miljø-PU-læder giver fine følelse. - Egnet til året rundt

Højde Kvalitet Animationsfilm Steins;Gate Kiryu Moeka Kvinde Cosplay Kostume Frakke + Nederdel
kr317.01 kr381.96

Højde Kvalitet Animationsfilm Steins;Gate Kiryu Moeka Cosplay Kostume Kvinde Frakke + Nederdel Funktioner Og Specifikationer

Høj kvalitet printer,taske dateret kodning printer maskiner,karton dateret kodning printer
kr1 009.14

241B Semi-automatisk dato kodning maskinen Produkt Beskrivelse Oplysninger om produktet Den termiske kode printer vedtager termisk udskrivning af bånd for at undgå, at olie forurening,som kan holde den omkringliggende ren.Det kan bruges til at udskrive noter, ligesom produktions-dato, plastik og papir poser i mad og parmaceutical brancher.Det trykte ord er klare og udholdelig mod slid. Tekniske parametre: Parameter

High Power Vandtætte Bluetooth Højtaler Bærbare Kolonne Super Bass-Stereo Til Computer PC-Højttalere med FM Radio BT AUX TF USB
kr414.97

Funktioner 1.1200 MAH super batteri kapacitet afspilning af musik, nyde musik når som helst, hvor som helst 2. Støtte TF kort funktion, Max 32 GB(medfølger ikke) 3. Transmission afstand op til 10M 4. Støtte til mikro -, 3,5 MM AUX,TF-kort, USB2.0 porte 5. Understøtter taleopkald funktion 6. Fremragende til udendørs sport og motion og rejse og så videre 7.

Meget God Kvalitet Mini Hydrauliske Saxlift Tabel Fabrik For Hot Salg
kr9 370.57

2020 Høje Ende Motor Selvkørende Saxlift Produkt Beskrivelse Elektrisk drevne saxlift er en slags selvkørende saxlift.Det er berømt for sin høje effektivitet, meget lav fejlrate og følsomme hastighed justere evne.Motor leverer alle magt til at flytte og løfte.Der er to elmotorer.Man kører motor, og den anden er at løfte motor. Produkt Paramaters Model Nr. SP06 SP08 SP10 SP12 Løfte

Code Geass Ridder Af Syv Cosplay Kostume Sort Unifrom Passer Komplet Sæt Unisex Halloween/Party Rolle Spiller Tøj Brugerdefineret-Gør Noget
kr901.74 kr1 001.93

Code Geass Ridder Af Syv Cosplay Kostume Sort Unifrom Passer Komplet Sæt Unisex Halloween/Party Rolle Spiller Tøj Brugerdefineret-Gør.Beskrivelse Stand : Ny Materiale: ensartet klud/polyester. Dette omfatter: som billede.(ekskl parykker) Størrelse Chart Dette er Kinesiske størrelse ,er du nødt til at tjekke denne omhyggeligt og vælge den rigtige størrelse ! 1