0261201221 M797 JL465QA 3600010A14 AC1 Chang 'en Motor, Computer Bord ECU Genopbygge

kr637.34
( 0 Anmeldelser )

Sku:
  • s82569
Tags:
  • børne rygsæk, mink vipper, 7l anti tyveri rygsæk
  • mall

Information

  • Oprindelse - KN(Oprindelse)
  • Element Type - Motoren computer bestyrelsen
  • OEM-NR. - 0261201221 M797 JL465QA 3600010A14 AC1

0261201221M7.9.7JL465QA 3600010A14 AC1 Chang ' an (bemærk venligst, hvilken model du har brug for, kontakt, før du køber, prisen er kun vejledende, bedes du kontakte for at bekræfte, om der er lager og prisen før du køber.)

Der er mange modeller og billeder, og de kan ikke uploades én efter én i gang.Venner, i har brug for, er velkommen til at rapportere den produkt-nummeret eller produkt billede til at kontakte os!Vi skib i henhold til OEM

Køb bemærk : du bedes Venligst bekræfte problem og fejl, før du køber.De produkter, der har været professionelt testet før levering.Gratis prøveperiode løber er ikke fastsat.Hvis skruerne er blevet fast, kan de kun blive udskiftet, og ikke er vendt tilbage.

[Om returnerer] : bekræft den specifikke fejl i bilen, før du køber.De produkter, der har været professionelt og nøje testet inden afsendelse for at sikre, at hvert produkt er kvalificeret!

Hvis der er tilbage, inden for den tid, uden at påvirke den sekundære salg, en bestemt retssag gebyr/afskrivninger gebyr vil blive opkrævet (kontakt kundeservice for særlige omkostninger), og fragt betales af køber! (Bemærk: bestyrelsen er brændt, oversvømmet, og åbnede uden tilladelse.Skruerne, der er blevet fastsat, kan kun erstattes, ikke returneret.).

[Om anti-tyveri matchende] : du Bedes bekræfte, om bilen er udstyret med anti-tyveri (nøgle uden chip) før du køber.Hvis bilen har anti-tyveri, du har brug for at afkode og tilpasse, når du ændrer den computer version!Hvis bilen ikke er udstyret med anti-tyveri, kan du indlæse det direkte.

[Om fragt]: På den forudsætning, for ikke at sende det forkerte produkt model (bortset fra generelle modeller, vil vi også forklare, at kunden i forvejen), returfragten omkostninger afholdes af køber, fordi den computer version er et elektronisk produkt, og vi er alle test vil Det blive sendt ud, når det er godt, så du bedes venligst bekræfte at bilen er brudt, før du skal udskifte den.

[Om installation] : Du kan finde en professionel auto værksted der skal installeres, og kontroller netspændingen på bilen, før installationen.Når du installerer, skal du sætte stikket og test kørsel, og kontrollér, at der ikke er noget problem og derefter løse skruer. (Bemærk: Før du installerer et nyt produkt, så tjek årsagen til den forrige computer bord fiasko, for ikke at brænde computeren bestyrelsen igen med samme fejl.Kontrollere, om spændingen og ledninger er normal, og om jordforbindelse er god under installationen.Den normale spænding på computeren bestyrelsen er 12V, der er højere end Må ikke installeres under normale spænding, ellers computer, for at bestyrelsen kan være brændt ud.)

[Om signering] : Når varerne bliver modtaget, hvis du har nogen spørgsmål (med tvivl om den model, udseende, mærke, osv.), du skal kontakte os først for at sikre, at der er ingen tvivl om, før du installerer.Før installationen skal du være opmærksom på at en sammenligning med den originale bil, før du installerer.Hvis du finder, at modellen er forkert, kan du kontakte os i god tid for at bekræfte, at der ikke er noget problem, før du installerer.Hvis modellen er forkert og magt installeret, vil konsekvenserne være på din egen risiko.Vi er dedikeret til at hver detaljer, men det er uundgåeligt, at de ansatte vil være uagtsom. (Bemærk: Du åbne hurtig eller pakken før du underskriver for køber at kontrollere, om de varer, der er beskadiget, mangler eller er forkerte; den risiko for skade, mangler eller er forkerte varer afholdes af sælger, før varerne er leveret (køberen underskriver for modtagelse), levering (købe) køber er ansvarlig for de ovennævnte risici.Hvis køberen underskriver for modtagelse, før du åbner pakken for inspektion, skal køberen bede fragtmanden om at føre tilsyn på stedet og åbner pakken for inspektion, hvis der er nogen uoverensstemmelse er fundet, sælger bør du straks kontakte sælger Kontakt og tilføje oplysninger om modtagelse og lade transportøren underskrive til bekræftelse.Hvis køber tegn for varer, uden at kontakte os, det betyder acquiescing og acceptere den tilsyneladende ensartede regler i reglerne.)

[Om evaluering] : Hvis du er utilfreds med vores tjenester eller produkter, som, jeg håber, du kan kontakte os, kan du ikke give mig en mellemlang eller dårlig anmeldelse!Mange tak for dit samarbejde!Glade shopping! (Hvis du giver en dårlig anmeldelse uden at kontakte dig, du behøver ikke nogen efter-salg service som standard.Hvis der er nogen problemer med produktet i fremtiden, det har intet med os at gøre!)

Til

Installation Forholdsregler:

Betale opmærksomhed til produktet, installation, skal du først kontrollere årsagen til den forrige computer bord fejl, så som at undgå den samme fejl at brænde computer om bord igen.Kontrollere, om spændingen er normale (om 12V).Det anbefales ikke at installere ovenfor 15V.Kontrollér, om ledninger, der er normal og jordforbindelse er god, ellers computer, for at bestyrelsen kan blive brændt.Efter installation af computer om bord, drej nøglen til INGEN position og skifter frem og tilbage, tre eller fire gange, og derefter starte det. (Den korrekte installations metode for computeren bestyrelsen: for det første tag batteriet wire og et livstykke, og derefter installere den computer board (kredsløb), og tilslut ledningen igen, efter at bilen tasten er tændt NEJ, ikke forlade bilen, vente 1-2 minutter , Re-antænde.Hvis det ikke lykkes at fange brand første gang, gentag det første skridt, og prøv igen, eller kontrollér, om der er støv-i stik computer board (kredsløb), og den computer board (circuit board), hvis der er nogen Blæse det eller rense det af med en ren børste, eller kontrollér, om benene er pæn, så computeren bestyrelsen er dybest set OK!)

Kommentarer

Relaterede produkter

Har også købt sammen med dette produkt

Motorcykel Motor Gelænder trædepude Er Egnet til Motorcykel Aluminium Bumper Fod Vagt Bar
kr655.65 kr950.18

Motorcykel Motor Gelænder trædepude Er Egnet til Motorcykel Aluminium Bumper Fod Vagt Bar Egnet til Electra Glide Road King Street Glide med 3.18 cm motor vagt bar (ikke egnet, hvis stangens diameter ikke overstiger 3.18 cm) Montering clip kan justeres 360 grader, fast greb motoren vagt, og den låser design kan ordne negle på den ønskede vinkel.Non-slip indgraveret holdbar gummi overflade. Denne

Bageste Bagagerummet Security Shield bagageskjuleren til Nissan X-Trail Rogue-2018 Sort
kr490.15

Bemærk: Gratis Forsendelse tilbud er gældende for de 48 sammenhængende stater.til Alaska, Hawaii, Puerto Rico, Guam,Virgin Islands og Samoa, ekstra shipping gebyr vil blive opkrævet. Montering: til Nissan Rogue 2014-2018 Betingelse: • 100% Brand Nye • Farve: Sort •Materiale: Lavet af Aluminium og Stof •Pakken Indeholder: 1 x bagageskjuleren Garanti:

2STK LED For Buick Opel Kongelige Insignier 2013 DRL kørelys Dagslys Med blinklyset og Nat Blå Lampe
kr562.23 kr702.79

* De Hvid og Gul har to funktioner, KØRELYS og blinklys. Når du kører lige , det lyser hvidt. Når du tænder for den blinkende gule lys. * De Hvid Gul Blå har tre funktioner, KØRELYS og blinklys og nat blå. Når du kører lige , det lyser hvidt. Når du tænder for den blinkende gule lys. Når du tænder forlygte,der lyser blå. Gældende

2pc Cykel Gear bagskifter bøjle For Dengfu E10 4Ever SXC 29 Grus carbon TOSA CYKEL AM1.0 mtb 29er mtb MECH frafald krog
kr230.08 kr460.17

Skal du pleje den pris, bare for 2pc gear bøjle!!! Bemærk sig om materiale af cyklen bøjle er aluminium legering! Bemærk sørg for, at bøjlen passer til din cykel godt, før du afgiver bestilling ! ! ! Vi anbefaler dig visuelt at bekræfte din bøjle valg med din eksisterende bøjle! Kompatibel med følgende cykler,men kun for dit forslag,vi donot ansvarlig for størrelsen af cykel

Miniature El-Vandhane Digital Display-Vandvarmer, El-vandhane Vand, Varme hane til Køkkenvask Håndvask Badeværelse
kr354.71 kr601.16

Miniature El-Vandhane Digital Display-Vandvarmer, El-vandhane Vand, Varme hane til Køkkenvask Håndvask, Badeværelse (Sort 3000W UK Stik) Beskrivelse af Dette armatur er lavet af førsteklasses materiale.Med fine håndværk, dette produkt er i besiddelse af styrken af robust, anti-fading og slidstærk ydeevne.Det præcise design giver dig mulighed for at bruge bekvemt.Stort badeværelse inventar egnet til

Anime Månedlige Piger' Nozaki-kun Gekkan Shojo Nozaki-kun Mikoto Mikoshiba Uniform Cosplay Kostume,Tilpasset Accepteret
kr518.91 kr576.58

Om OS: Dette er COS Professionel Leverandør.Vi vil tilbyde engros-og detailhandel på verdensplan.Hvis du er en grossist,kan du forsøge at kontakte os, når du har brug for mere.Hvis du er en detailhandler,kan du prøve at kontakte os for mere forsendelse detaljer.Hvis du er en interesseret køber,kan du prøve at kontakte os for mere anmodning. Når de er tilpasset(for voksne eller Børn), der er nødvendig:

5" Kinesiske Folk Samling Seikos Lille Blad Buksbom Barrer Maitreya Samle formue kontor ornament Town house Eksorcisme
kr734.58 kr929.85

Størrelse:Højde:12cm .Lange:4,5 cm .bredde:3,5 cm Størrelse:Højde:4.7 tommer.Lange:1,8 tommer .bredde:1,5 tommer Vægt:0,5 KG----inkluderet i prisen vægten af emballage. Materialer: Gamle Seikos Lille Blad Buksbom Tilstand: God stand. Oprindelse: Kina. Forsendelse omkostninger ved Luft Mail EMS (7-15 dage): $Gratis. 22115120ss ws En butik med kunsthåndværk

7 Hoveder Massage Pistol Organ Muskler Dybt Væv Slappe Af Bærbare Seks Gear Terapi Pistol For At Reducere Muskel Stivhed Lindre Ømhed
kr281.77 kr402.50

Specifikationer: Pakning størrelse:35*22*7.5 cm Vægt:1.3 kg Farve:Sort Materiale:Composite Massage-Funktioner:Muskel Dybt Væv Vibrationer Afslappende Batteri Type: Høj-energi lithium batteri Materiale:Composite Strømkilde:UK Stik Pakning:Farve box Pakken indeholder: Fascia Massageapparat x 1 Hoved Massager x 7 Power

Søde Lukket kattegrus Boks Døren Skuffe Bærbare Toilet Bakke for kattegrus Boks Plast Arenero Automatico Pet Møbler OC50MP
kr779.56 kr1 417.33

Navn: Drawer-type lukkede kattegrus boks Materiale: PP materiale Størrelse: 55.8*51*39cm

Stage performance show, sexet kostume Sprudlende dame aften kjole Kvinder fejre fødselsdag kjoler sanger party slid
kr570.88 kr634.32

Stage performance show, sexet kostume Sprudlende dame aften kjole Kvinder fejre fødselsdag kjoler sanger party slid

200W Bærbare Smykker Laser Svejsning Maskine Ringe Laser Lodning Svejser Iewelry Laser Svejser
kr33 157.39

Maxwave 2021 Hot Sælger Smykker Laser Svejsning Maskine (What ' sapp: +86 15629939973 Email:[email protected] Website:www.maxwavelasers.com)

Rygsæk 3D Pusheen bag computeren
kr282.34 kr403.29

Oplysninger Om Produktet En rummelig rygsæk vil spare, når tingene er mange, og hænderne skal være gratis.Det er uundværligt i ture og vandreture, på en lang gåtur, og i skolen.Brede bælter distribuere belastningen og er justerbar i længden.Print er anvendt på hele overfladen, og rygsækken ser mærkbar og stilfuldt. Detaljer: patch lomme foran, sidelommer uden lynlåse, håndtag, justerbar

Wotefusi Nye Cool Baglygte Hale Lys Samling For Honda GLX 1800 Goldwing 2001-2013
kr664.01

100% helt ny Spænding: 12V Kompatibel med: 2001-2013 GLX 1800 Goldwing Materiale : Høj kvalitet ABS injektion Kabinet farve: Se Figur Installation:Nem installation. Gør som professionel person anbefales.

FOR APRILIA RS250 RS 250 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004+ Justerbar Motorcykler Styring Stabilisere Spjæld Beslag Mount Kit
kr202.33 kr381.74

Halvfjerds tusind seks hundrede og firs to 91371 91372 91894 91895 91896 91897 For APRILIA RS250 Appication: Denne Styring Spjæld passer til alle cykler (du bedes Venligst bekræfte produktets størrelse før du køber, skal du se nedenstående billede) Vigtigste specifikationer : Betingelse: 100% helt nye og af højeste kvalitet. Materail: CNC

QI bil trådløse oplader Til Volkswagen Teramont/Phideon 2016 2017 2018 Trådløs Opladning i Bilen, Telefonen Holder til iphone/Samsung
kr1 088.72 kr1 432.54

QI speciel bil trådløse oplader f o r Volkswagen Teramont/Phideon 2016 2017 2018 Executive Standard:WPC Qi Qi 1.2 Arbejde Temperatur: -30℃-+80℃ Indgangsspænding: 9-16V Sender Strøm:10W Oplader Effektivitet:>80% Arbejde Frekvens:110KHz-205KHz udgangsstrøm:9V/1.1 Spoler:3 Certificering:CQC/CCIC-TEST RAPPORT CE/FCC/ROHS/Qi

Auto LED Oprindelige Linse Lygte Ændret Angel Eye Forlygter
kr6 954.40

Før du køber produktet af, bedes du kontakte chefen!Fortæl chefen krav.For at bestemme den pris, produkt-og logistik omkostninger!Mange tak !!! Flere billeder

Dental Bærbar Støvsuger 60W Dental Mekaniker støvfilter Dental slibemaskine Støvsuger LED-Belysning Vakuum
kr1 565.61 kr2 007.18

Navn: Dental Bærbar Støvsuger Spænding: 14.8 V 2600mAh Motor: 12V 3.4 Maskine størrelse: 28*21.5*28cm Støv max kapacitet: 120cm3 Strøm: 60W Belysning: 3V 4*60MA Vægt: 2.42 kg Bemærk: 1. Hvis du vælger Sælgerens forsendelses metode , bemærk venligst at dette shipping gebyr er kun gældende for visse lande / regioner, så efter du har

38-51mm Universal Motorcykel udstødningsrøret Aluminium Dobbelt Stikkontakt Lydpotten til Yamaha YZF R6 Suzuki GSXR S1000 S1000RR
kr249.47 kr377.99

Lyder fantastisk, godt knurre, kraftig uden at være for irriterende. Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart, korrosionsbestandighed og rustfri. Udsøgt håndværk og moderigtigt design, der vil forbedre udseendet af din motorcykel. Motorcyklen lyddæmper udstødnings med dual-outlet udstødningsrøret design, hvilket reducerer den samlede vægt for bedste ydeevne for at opnå max output,

KOBLINGS KIT med Kraftige Fjedre til HONDA Sportrax TRX400EX ATV 1999-
kr263.02 kr370.50

KOBLINGS KIT med Kraftige Fjedre til HONDA Sportrax TRX400EX ATV 1999-2014 Dette kit indeholder et komplet sæt af Friktion Plader, Stål Separator plader og TUNGE springs! Alt er inkluderet for at gøre dette kit er en god erstatning for den kobling. Alle kits omfatter STÅL plader, som overlever lager legering enheder og forhindre varme forvrængning. Model Navn: Kobling Kit Betingelse:

Høj kvalitet! Brugerdefineret speciel bil tæpper til BMW 5-Serie F10 2016-2011 non-slip slid-modstand bil indre måtter,Gratis fragt
kr1 158.06 kr1 996.65

Brugerdefinerede bil tæpper/måtter til BMW 5-Serie F10 1.Hvordan til at vælge denne bil model? Becase dette er brugerdefinerede bil måtter,så du er nødt til at fortælle mig din bil model. Når du ,er du nødt til at efterlade en besked til din bil model,For eksempel, min bil er en BMW 5-Serie F10 2016 år. Så vil vi sende dette produkt til dig for din bil model,tak! 2.Farve

AP01 7P6616039K For VW Touareg Porsche luftaffjedring Stød Stivere Foran Venstre 3,6 L 95835803900 95835803910 95835803901
kr2 090.36

7P6616039K For VW Touareg Porsche luftaffjedring Stød Stivere Foran Venstre 3,6 L I. Lager, Forsendelse og Garanti På Lager Forsendelse Straks De Bedste Pris Kvalitet, Garanti: 24 Måneder II.OEM varenummer Forreste Venstre: 95835803900 95835803910 95835803901 7P6616039K 7P6616039H 7P6616039M 7P6616039N 7P6616039 III.Passer Til Følgende Porsche Cayenne II 92A